top of page
121353339_2080472615416347_6804267106270

Vem är jag som

driver LIVIA?

Hej! För mig står LIVIA för ett löfte om att hjälpa människor till ett liv med fysiskt och psykiskt välmående, rörelse och balans i tillvaron.

 

Själv älskar jag att vara i naturen, framförallt fjällen, träna varierat och att ha människor omkring mig! Sedan 2019 är jag licensierad Personlig tränare, Kostrådgivare och Hälsoinspiratör. 2021 blev jag färdig diplomerad KBT-terapeut! Det är genom inre motivation och reflektion vi har störst chans att fullfölja hållbara förändringar- det vill jag hjälpa till med!

Jag tänker att träning är för alla och måste inte automatiskt kopplas till prestation. Vårt mående är beroende av så många faktorer och att alltid jämföra och mäta sin träning kan ställa orimliga krav på oss. Risken finns då att vi struntar i att träna i stället, för att det inte skulle vara bra nog. Vi lever i ett prestationssamhälle och träning kan för vissa, men måste inte, vara en del av det.

Jag vet att det ibland kan krävas en del tuffa och jobbiga val i vardagen för att komma på fötter och hålla sig kvar där. Genom erfarenhet och utbildning har jag lärt mig att återhämtning och god sömn, tillsammans med reflektion, träning och bra kost är grundstenarna för att ha möjligheten att vara mitt bästa jag- allt samverkar. På det viset skapar jag ett skydd mot långvarig stress. 

 

Min egen resa har tränat mig i att hantera livet utan att kompromissa med min egen hälsa. Insikterna har i sin tur lett mig till ett större intresse för kostlära, träning, samtalsterapi och hälsa ur ett helhetsperspektiv. Jag blev först gruppträningsinstruktör och efter vidare utbildning driver jag nu LIVIA hälsa! 

//Elina Andersson

bottom of page