121353339_2080472615416347_6804267106270

Vem är jag som

driver LIVIA?

Med LIVIA hälsa vill jag ge dig de bästa verktygen att nå det som är ditt mål inom hälso-området oavsett om du tränar för att hålla dig frisk eller klara ett styrkemål!

 

Själv älskar jag att vara i naturen, framförallt fjällen, träna varierat och att ha människor omkring mig! Sedan 2019 är jag licensierad Personlig tränare, Kostrådgivare och Hälsoinspiratör. Jag utbildar mig just nu även till KBT-terapeut! Det är genom inre motivation och reflektion vi har störst chans att fullfölja hållbara förändringar- det vill jag hjälpa till med!

Jag tänker att träning ska vara för alla och måste inte automatiskt kopplas till prestation. Vårt mående är beroende av så många faktorer och risken med att alltid jämföra och mäta sin träning kan vara att kraven kan upplevas som orimliga och då kanske vi struntar i att träna i stället. Vi lever i ett prestationssamhälle och träning kan, men måste inte vara en del av det.

Jag vet att det kan krävas en del tuffa och jobbiga val i vardagen för att komma på fötter och hålla sig kvar där. Idag har jag lärt mig att återhämtning och god sömn, tillsammans med träning och bra kost är grundstenarna för att ha möjligheten att vara mitt bästa jag. På det viset skapar jag ett skydd mot långvarig stress. 

 

Min egen resa har tränat mig i att hantera livet utan att kompromissa med min egen hälsa. Insikterna har i sin tur lett mig till ett större intresse för kostlära, träning, samtal och hälsa ur ett helhetsperspektiv. Jag blev först gruppträningsinstruktör och efter vidare utbildning driver jag nu LIVIA hälsa!

//Elina Andersson