Tropical Leaves

Hälsofrämjande KBT-samtal
 

Finns det en skillnad mellan hur ditt liv ser ut idag och hur du önskar att det var? Tänker du att du vill träna lite mer eller äta bättre, men det blir inte av? Stressa mindre och vakna utvilad oftare? Skapar livets utmaningar frustration, oro, stress och kanske ångest hos dig?

 

Ofta har vi kunskap kring vad som är bra för oss, men det blir ändå inte av. Vi provar olika metoder och dieter men efter en tid är vi tillbaka på ruta ett igen, den snabba lösningen funkade inte den här gången heller.

 

Hälsofrämjande KBT-samtal fungerar som en brygga mellan kunskapen och beteendeförändringen. Du får hjälp att omsätta det du intalar dig att du “måste och borde” till det du vill, behöver och förmår i din vardag. Ställa rimliga krav på dig själv. Sätta dig själv överst på din lista för att orka finnas för andra.

 

Vi sätter ord på dina värderingar och tränar på konkreta steg för att leva enligt dem. KBT utgår från att våra tankar, beteenden och känslor hänger samman och går att påverka och förändra. Vi tränar under och mellan samtalen, genom olika verktyg på nya sätt att hantera situationer som ställer till det för dig.

Under de första samtalen görs en analys av din situation, sedan jobbar vi med verktyg efter dina behov.

 

Alla samtal är online på ZOOM eller Skype.

Första "prova-på-samtalet" på 30 min är gratis!

 

Just nu! Intro-pris 500 kr per timme